Over Rick van der Ven

Uitvaartzorg van der Ven Uden Zeeland Boekel

Beste bezoeker, mijn naam is Rick van der Ven en ben woonachtig in de regio Uden. Al op jonge leeftijd werd ik geconfronteerd met de dood. Een aantal dierbaren kwamen te overlijden in de familie, waarbij ik heel duidelijk een verschil zag in de uitvoering van de uitvaarten. Dit hield mij erg bezig, wat mede er voor gezorgd heeft dat ik nu een heldere visie heb rondom de kwaliteit van de uitvaarten. Daarnaast kwam mijn vader te overlijden, na een jarenlang proces van ziek zijn toen ik 15 jaar oud was. Dit had een grote impact op ons gezin, waarin eenieder zijn eigen weg heeft mogen vinden om hiermee om te leren gaan. Na dit rouwproces werd mij heel snel helder dat ik wilde gaan werken in de uitvaartbranche. Juist om het anders te doen, het verschil te maken. Bijdragen aan een goed gevoel en fijn terug te kunnen kijken op het   afscheid van een overleden dierbare.

Uw wens staat bij ons centraal…

De laatste vijf jaar heb ik veel ervaring mogen op doen bij een grote uitvaartorganisatie. Maar nu heb ik toch besloten mijn eigen weg te gaan. Voor mijn gevoel is het pad van een eigen uitvaartverzorging toch echt wel mijn roeping.

Ieder leven is anders, dat spreekt voor zich! Zo is ook ieder afscheid anders. Graag ga ik met jullie op pad naar een afscheid dat bij jullie en de wensen van de overledene aansluit. De persoonlijke aandacht voor de overledene en nabestaanden staan bij mij hoog in het vaandel. Daar kunt u van verzekerd zijn.

Tijd en Aandacht, Persoonlijke benadering en Kwaliteit…